X Japan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

X Japan nyaéta hiji grup musik ti Jepang. Anggota-anggotana Yoshiki, hide, Toshi, Pata, Heath jeung Taiji.

Nulis.jpg