Zoran Corporation

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Zoran Corporation nyaeta hiji pausahaan tehnologi digital multinasional, nu kantor puseurna di Silicon Valley. Ngaran Zoran asalna tina kecap Hebrew keur silikon. Zoran asup ka nagara bagean Delaware tur boga kantor di Kanada, Cina, Inggris, Jerman, India, Israel, Jepang, Korea, Taiwan, jeung AS.[1]

Sajarah[édit | sunting sumber]

Zoran Corporation (NASDAQ:ZRAN) diadegkeun taun 1983 ku Dr. Levy Gerzberg, kalayan fokus kana tehnologi DSP. Taun 1997 Zoran miboga CompCore Multimedia tur ngangkat George T. Haber jadi Executive VP jeung Déwan Diréksina. Mr. Haber ngamimitian GigaPixel, Mobilygen tur kiwari jadi CEO CrestaTech. Danget ieu Zoran ngamekarkeun tur nyieun chip nu dipaké dina elektronika konsumen kaasup pamuter DVD, pangrékam DVD, HDTV, Kaméra Digital jeug Set-top box.

Taun 2003, Zoran meuli Oak Technologies.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Company Profile

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Citakan:Tech-company-stub