Éncrak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Éncrak nyaéta kaulinan anu biasana maké sarupaning sisikian (siki asem, siki tanjung, jsb.)

Palaturan[édit | sunting sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg