1250

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1220-an 1230-an 1240-an 1250-an 1260-an 1270-an 1280-an
Taun: 1247 1248 1249 - 1250 - 1251 1252 1253

Taun ka-1250 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png