Kalénder

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kalénder nyaeta sistim nu méré ngaran dina période waktu (siga poé, hiji contona). Ngaran ieu disebut tanggal kalénder. Tanggal ieu bisa dumasar kana robahna posisi saperti Panonpoé jeung Bulan. Kalénder Jepang

Kalénder 2015

Citakan:JanuaryCalendar2015Source Citakan:FebruaryCalendar2015Source Citakan:MarchCalendar2015Source
Citakan:AprilCalendar2015Source Citakan:MayCalendar2015Source Citakan:JuneCalendar2015Source
Citakan:JulyCalendar2015Source Citakan:AugustCalendar2015Source Citakan:SeptemberCalendar2015Source
Citakan:OctoberCalendar2015Source Citakan:NovemberCalendar2015Source Citakan:DecemberCalendar2015Source


Nuvola apps clock.png