Kalénder

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kalénder nyaeta sistim nu méré ngaran dina période waktu (siga poé, hiji contona). Ngaran ieu disebut tanggal kalénder. Tanggal ieu bisa dumasar kana robahna posisi saperti Panonpoé jeung Bulan. Kalénder Jepang

Kalénder 2014

Citakan:JanuaryCalendar2014Source Citakan:FebruaryCalendar2014Source Citakan:MarchCalendar2014Source
Citakan:AprilCalendar2014Source Citakan:MayCalendar2014Source Citakan:JuneCalendar2014Source
Citakan:JulyCalendar2014Source Citakan:AugustCalendar2014Source Citakan:SeptemberCalendar2014Source
Citakan:OctoberCalendar2014Source Citakan:NovemberCalendar2014Source Citakan:DecemberCalendar2014Source


Nuvola apps clock.png