Poé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Poé nyaeta hijian wanci nu diperlukeun ku bumi keur muir (berrotasi) dina porosna sorangan. Poé dibagi ka wanci beurang jeung peuting.

Tina sapoé dibagi jadi unit nu leuwih leutik jadi :

Daptar poé dina saminggu[édit | sunting sumber]