Minggu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Minggu nyaéta poé kahiji dina saminggu, dina basa Arab disebut ogé Ahad nu hartina hiji.

Ngaran séjén keur poé ieu nyaéta Aditya, Raditya, Redite atawa Dite ti basa Sangsakerta nu hartina panonpoé.

Di Indonésia jeung kalolobaan nagara, poé Minggu mangrupakeun poé peré.

Keur jalma nu agemannana Kristen, poé ieu mangrupa poé keur ibadah.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png