Kemis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kemis (Basa Indonésia Kamis) nyaéta poé kalima dina saminggu. Kemis asalna ti basa Arab nu hartina lima.

Ngaran séjén keur Kemis nyaéta Wrehaspati, Wrespati atawa Respati ti basa Sangsakerta nu hartina planét Yupiter.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png