Rebo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Rebo (Basa Indonésia Rabu) nyaéta poé kaopat dina saminggu. Rebo ti basa Arab nu hartina opat.

Ngaran séjén keur Rebo nyaéta Budha, ti basa Sangsakerta nu hartina planét Mérkurius. Kudu dibédakeun harti kecap Budha jeung kecap Buddha.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png