Jumaah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jumaah (Basa Indonésia Jumat) nyaéta poé kaopat dina saminggu. Jumaah ti Basa Arab nu hartina ramé.

Ngaran séjén keur Jumaah nyaéta Sukra ti basa Sangsakerta nu hartina planét Vénus.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png