1279

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1240-an 1250-an 1260-an 1270-an 1280-an 1290-an 1300-an
Taun: 1276 1277 1278 - 1279 - 1280 1281 1282

Taun ka-1279 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png