1295

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1260-an 1270-an 1280-an 1290-an 1300-an 1310-an 1320-an
Taun: 1292 1293 1294 - 1295 - 1296 1297 1298

Taun ka-1295 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png