141

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 110-an 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an 170-an
Taun: 138 139 140 - 141 - 142 143 144

Taun ka-141 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png