1423

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1390-an 1400-an 1410-an 1420-an 1430-an 1440-an 1450-an
Taun: 1420 1421 1422 - 1423 - 1424 1425 1426

Taun ka-1423 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png