29

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 0-an SM  0-an  10-an  - 20-an -  30-an  40-an  50-an
Taun: 26     27  28  - 29 -  30  31  32

Taun ka-29 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png