442

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 410-an 420-an 430-an 440-an 450-an 460-an 470-an
Taun: 439 440 441 - 442 - 443 444 445

Taun ka-442 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png