530

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 - abad ka-6 - abad ka-7
Dékade: 500-an 510-an 520-an 530-an 540-an 550-an 560-an
Taun: 527 528 529 - 530 - 531 532 533

Taun ka-530 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png