552

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 - abad ka-6 - abad ka-7
Dékade: 520-an 530-an 540-an 550-an 560-an 570-an 580-an
Taun: 549 550 551 - 552 - 553 554 555

Taun ka-552 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png