619

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 580-an 590-an 600-an 610-an 620-an 630-an 640-an
Taun: 616 617 618 - 619 - 620 621 622

Taun ka-619 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png