659

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 620-an 630-an 640-an 650-an 660-an 670-an 680-an
Taun: 656 657 658 - 659 - 660 661 662

Taun ka-659 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png