934

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 900-an 910-an 920-an 930-an 940-an 950-an 960-an
Taun: 931 932 933 - 934 - 935 936 937

Taun ka-934 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png