949

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 910-an 920-an 930-an 940-an 950-an 960-an 970-an
Taun: 946 947 948 - 949 - 950 951 952

Taun ka-949 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png