Andrew Garfield

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Andrew Garfield
Lahir Andrew Russell Garfield
20 Agustus 1983
Los Angeles, Kalifornia, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Andrew Garfield nya èta aktor Amerika.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg