Bébénténgan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bébénténgan nyaéta kaulinan anu dipetakeun ku cara silihbeunangkeun (ditoél) bari ngajaga bénténg anu dijaga ku batu, talawéngkar, jsb.

Palaturan[édit | sunting sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg