Bandéra Sérbia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandéra Sérbia
Civil Flag of Serbia.svg
Informasi Umum
Ngaran nagara Sérbia
Sesebutan Народна застава Србије
Proporsi 2:3
Dipaké ti 16 Agustus 2004
Desain Bandéra triwarna
Pamakéan Bandéra jeung lambang sipil 100100

Bandéra Serbia mangrupakeun bandéra triwarna horisontal kalawan warna Pan-Slavia beureum-paul-bodas, nu dianggo ku nagara Sérbia. Bandéra ieu diadopsi minangka bandéra nasional dina 16 Agustus 2004 jeung disahkeun liwat Undang Undang Dasar nu anyar dina 8 Novémber 2006.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Bandéra