Bapa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bapa nyaeta kolot lalakina anak. Gumantung kana hubungannana jeung anak, "bapa" bisa mangrupa bapa pituin (bapa sacara biologis) atawa bapa angkat. Panggilan "bapa" oge bisa jadi keur singsaha wae anu sacara de facto tanggung jawab miara anak sanajan diantara duanana euweuh hubungan resmi oge.

Tempo oge[édit | sunting sumber]