Betaherpesvirinae

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Herpesviridae
Klasifikasi virus
Grup: Grup I (dsDNA)
Family: Herpesviridae
Subfamily

Betaherpesvirinae

Betaherpesvirinae nyaeta subfamili Herpesviridae nu bisa dibedakeun ku cara reproduksi nu leuwih laun tibatan subfamili Herpesviridae liana.

Grup Studi Herpesviridae geu ngusulkeun yen subfamily Betaherpesvirinae dibagi jadi opat genera: [1]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Taxonomic Proposals from the Herpesviridae Study Group


Polio.jpg