Roseolovirus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Roseolovirus
Mikrograf éléktron HHV-6
Klasifikasi virus
Grup: Grup I (dsDNA)
Family: Herpesviridae
Genus: Roseolovirus
spésiés

Human herpesvirus 6 (HHV-6)
Human herpesvirus 7 (HHV-7)

Roseolovirus nujul kana Human Herpesvirus Six jeung Seven, duanana anggota betaherpesviridae subfamili herpesvirus. Duanana bisa nyababkeun panyakit roseola nu narajang barudak.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]