Cacing

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Cacing

Cacing nya éta salasahiji ngaran sasatoan anu miboga ciri-ciri: sato leutik, ngarayap, henteu boga suku, awakna buleud atawa pipih panjang jeung hirupna teu kukurumunan. Salian ti éta cacing ogé bisa hirup dina cai, taneuh, beuteung jelema atawa beuteung sasatoan. Cara hirupna aya nu nguntungkeun aya ogé nu ngarugikeun atawa parasit.

Rupa-rupa Cacing[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg