Casey Stoner

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Casey Stoner

Casey Stoner (babar di Southport, Queensland, Australia kaping 16 Oktober 1985) mangrupakeun saorang tukang balap motor MotoGP asal Australia. Ayeuna anjeunna ngagabung sareng tim Repsol Honda babarengan Daniel Pedrosa jeung Andrea Dovizioso.

Stoner ngamimitian debut MotoGP-na di taun 2006 sareng tim LCR Honda. Taun 2007 anjeunna ngalih ka tim Ducati Marlboro dan langsung janten jawara dunya di taun mimitina sareng Ducati. Stoner bertahan di Ducati salami tilu taun sampai ahir 2010. Mimiti musim 2011 anjeunna ngalih deui ka Honda tepatna ka tim pabrik Repsol Honda.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan