Citakan:Ar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

{{{1}}}


Kagunaan[édit | sunting sumber]

Citakan ieu bisa digunakeun keur ngabantu nulis jeung mormat tulisan basa Arab. Tempo Wikipedia:Konvénsi Paméréan Ngaran (basa Arab) keur konvénsi.

Penggunaan[édit | sunting sumber]

{{Ar|tulisan basa Arab}}

tulis ieu:

tulisan basa Arab

Tempo Ogé[édit | sunting sumber]

  • {{Ar}}, pikeun nyieun tulisan Arab
  • {{ArB}}, pikeun nyieun tulisan Arab kandel
  • {{ArL}}, pikeun nyieun tulisan Arab gedé
  • {{ArTranslit}}, pikeun nyieun transliterasi basa Arab
  • {{ArabDIN}}
  • {{lang-ar}}
  • {{PerB}}, pikeun nyieun tulisan Pérsia script kandel