Citakan:Coor dm Antarctic/doc

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Subkaca ieu ngandung dokuméntasi, kategori jeung eusi lianna nu lain mangrupakeun bagéan tina citakan.
Keur nempo kaca citakanana, tempo Citakan:Coor dm Antarctic.

This template is used for displaying coordinates in the Antarctic.

Usage[édit | sunting sumber]

{{coor dm Antarctic|0|0|E}}0°0′E

See also[édit | sunting sumber]