Citakan:Naek

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Green Arrow Up Darker.svg

[view] [edit] Dokuméntasi
Dokuméntasi citakan ieu ditransklusi tina Citakan:Naek/doc [edit]

Mangga angge {{increase}} (atanapi {{profit}}) kanggo nandaan kaayaan naek atanapi untung.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

  • {{decrease}} (atanapi {{loss}}) kanggo nandaan kaayaan turun atanapi rugi.
  • {{steady}} kanggo nandaan kaayaan henteu robih atanapi kauntungan anu tetep.