Citakan:Pp-template

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.


  • Angge {{pp-template}} kanggo citakan normal
  • Angge {{pp-template|small=yes}} mung upami hoyong nampilkeun ikon di luhur

Citakan ieu sanes kanggo ngagertak. Mung diangge kanggo kaca nu DIPROTÉKSI SAGEMBLENGNA. Peryogi dicatet rehna mung administrators anu tiasa nangtayungan kaca.

Citakan ieu bakal dikategorikan kana Kat:Citakan nu diprotéksi.