DMOZ

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Open Directory Project
URL dmoz.org
Komérsial? No
Rupa Diréktori wéb
Régistrasi Teu kudu
Lisénsi eusi Creative Commons Attribution 3.0 Unported
Nu mibanda Netscape (AOL)
Nu nyieun Netscape
Mimiti 5 Juni 1998
Réngking Alexa Citakan:DecreasePositive 704 ()[1]

Open Directory Project (ODP), kawanoh ogé salaku Dmoz (ti directory.mozilla.org, ngaran domain aslina), nyaéta hiji diréktori kontén kabuka multi-basa ti tutumbu World Wide Web. Loka ieu dipibogaan ku Netscape tapi diwangun jeung diurus ku hiji komutas éditor sukarélawan.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Portal box

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "Dmoz.org Site Info". Alexa Internet. Diakses pada 2 Méi 2012. 

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Citakan:Netscape Citakan:Time Warner


Nulis.jpg