DMOZ

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
(dipindahkeun ti Open Directory Project)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Open Directory Project
DMOZ logo.png
URL dmoz.org
Komérsial? No
Rupa Diréktori wéb
Régistrasi Teu kudu
Lisénsi eusi Creative Commons Attribution 3.0 Unported
Nu mibanda Netscape (AOL)
Nu nyieun Netscape
Mimiti 5 Juni 1998
Réngking Alexa Citakan:DecreasePositive 704 ()[1]

Open Directory Project (ODP), kawanoh ogé salaku Dmoz (ti directory.mozilla.org, ngaran domain aslina), nyaéta hiji diréktori kontén kabuka multi-basa ti tutumbu World Wide Web. Loka ieu dipibogaan ku Netscape tapi diwangun jeung diurus ku hiji komutas éditor sukarélawan.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Portal box

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "Dmoz.org Site Info". Alexa Internet. Diakses pada 2 Méi 2012. 

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Citakan:Netscape Citakan:Time Warner


Nulis.jpg