Danie G. Krige

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Danie G. Krige, nepi ka kiwari Profésor di Universitas Witwatersrand, Républik Afrika Kidul, salasaurang ahli géologi di Afrika Kidul nu ngenalkeun géostatistik. Téhnik kriging dumasar kana ngaran manéhna. Pagawéan émpirisna keur ngévaluasi sumberdaya mineral [1] dirumuskeun dina taun 1960-an ku ahli rékayasa Perancis Georges Matheron.

Sumber séjén[édit | sunting sumber]

1. Krige, D.G. A statistical approach to some basic mine valuation problems on the Witwatersrand. 1951. J. of Chem., Metal, and Mining Soc. of South Africa, Vol. 52, No. 6, pp. 119-139.


Nulis.jpg