Dearly Dave Sompie

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dearly Dave Sompie atawa Dirly (lahir 10 Désémber 1989) nyaéta runner-up Indonesian Idol 3 (2006). Dirly The Manado Baby nyaéta finalis Indonesian Idol pangorana asal Manado nu sakola kénéh di bangku SMU nalika milu audisi Indonesian Idol. Ti leuleutik, bakat nyanyi Dirly geus katempo. Nalika kelas 5 SD, manéhna meunang lomba Bintang Vokalia sa-Sulawesi Utara.

Daptar lagu[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Indonesian Idol Usum katilu
Muhammad Ihsan Tarore | Dearly Dave Sompie | Gea Dahliana Oktarin | Nobo Sasamu | Maria Priscilla| Ilham Basso
Christy Claudia Podung | Cecilia Dwi Hapsari | Brinet Sudjana | Tesa Sumendra | Lee Kulalean | Depe