Eiji Aonuma

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Eiji Aonuma

Eiji Aonuma (青沼 英二 Aonuma Eiji?, gumelar taun 1963) nya éta video game designer jeung video game direktur ti Japan.[1] Anjeunna gawé pikeun Nintendo, jeung geus nyieun sababaraha seri Game The Legend of Zelda.[1]

Awal Karir[édit | sunting sumber]

Aonuma gabung jeug Nintendo sabada lulus ti Universita Tokyo taun 1988,

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b Sumber 1


Nulis.jpg