Gugunungan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Gugunungan nyaéta kaulinan paluhur-luhur nyieun gugunungan tina taneuh, biasana taneuh ngebul.

Palaturan[édit | sunting sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg