High-pass filter

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

High pass filter (LPF) idéal nyaéta filter nu mibanda fungsi transfer atawa réspon frékuénsi:

HHPF(\omega) = \begin{cases} e^{-j \omega t_d}, & pikeun | \omega | \ge \omega_c \\ 0, & pikeun   \omega   lianna \end{cases}

Amplitudo jeung fase HHPF(\omega) digambarkeun saperti di handap ieu:

Réspon frékuénsi HPF

Baca ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Theory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993