Irung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Irung nya éta salah sahiji organ anu aya dina awak manusa. [1] Irung miboga pungsi pikeun ngangseu atawa ngambeu.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Wahyudi sofyan,spk (2000) "Irung". Jakarta penerbit kiblat.
Nulis.jpg