Justin Timberlake

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Justin Timberlake nalika konsér di St.Paul,MN

Justin Randall Timberlake lahir di Memphis tanggal 31 Januari 1981 [1] Justin Timberlake nya éta penyanyi asal Amérika Sarikat. [1]

Biografi[édit | sunting sumber]

Ngaranna mimiti dipikawanoh nalika jadi anggota boyband 'N Sync.[1] Taun 2002, manéhna mimitian karir solo kalayan ngaluarkeun album Justified anu payu dijual ngaleuwihan tujuh juta kopi di sababaraha nagara.[1] Taun 2004, Timberlake meunang penghargaan Grammy katégori Album Pangalusna jeung lagu Pangalusna, lagu Cry Me A River. [1] Timberlake kungsi bobogohan jeung Britney Spears nepi ka taun 2002, tapi taun 2004 manéhna bobogohan jeung Cameron Diaz.[1]

Karir[édit | sunting sumber]

Justin Timberlake ngaku yén berkarir di dua widang sakaligus lain hal anu gamapang. [2] Manéhna nyebutkeun yén manéhna keur bajoang pikeun nyaimbangkeun antara musik jeung akting. [2] Penyanyi sarta aktor The Social Network ieu hayang tetep bisa digawé di dua ieu. [2] Justin Timberlake ayeuna kacatet geus maén dina opat welas film, salah sahijina film The Social Network.[2]












Nulis.jpg



Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f Biografi (Diakses tanggal 13 November 2011)
  2. a b c d Karir (Diakses tanggal 13 November 2011)