Kapadetan populasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kapadetan populasi (jelema pér km2) dumasar nagara, 2006

Kepadetan nyaéta hasil ngabagi jumlah obyék kalayan lega wewengkonna. Alatan éta, hijian anu dipaké nyaéta hijian/unit lega, contona: buah/m2.

Kepadetan populasi atawa dénsitas populasi anu cicing di hiji wewengkon, disebut minangka jelema/km2.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]