Kasultanan Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kasultanan Cirebon mangrupakeun hiji karajaan Islam nu diadegkeun abad ka-15 ku Pangéran Cakrabuana di wewengkon nu tadina mangrupakeun salah sahiji palabuhan utama Karajaan Sunda.


Hourglass drawing.svg