Kecap asal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
(dipindahkeun ti Kecap Asal)
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kecap asal nya eta kecap anu tacan diropéa wangunana atawa kecap weuteuh anu heunteu dirarangkénan. Contona : bodas, beureum, dimba, uncal, dahar, sangu, jlld.


Nuvola apps bookcase.png