Kompor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kompor nyaeta alat masak nu ngahsilkeun panas nu luhur. Biasana kapanggih di dapur, tur bahan pameuleumna bisa rupa-rupa:


Nulis.jpg