Komputer

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Komputer nyaeta hiji alat atawa mesin keur nyieun itungan atawa kontrol operasi nu bisa ditembongkeun dina watesan numeris atawa logis. Komputers dumasar kana sipat fisikna sarta nu pakait nembongkeun sababaraha hal atawa hal tina masalah dina hiji bagian, maka pakait mekanik bakal sacara otomatis ngahasilkeun "penyelesaian" tina masalah. Dasar teori keur itungan make komputer disebut élmu komputer.

Baca ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg