Létnan Kolonél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Létnan Kolonel (Létkol) nyaéta pangkat perwira menengah dina kamilitéran di Indonésia, satara jeung Ajun Komisaris Besar Pulisi di Kapulisian Républik Indonésia/Polri.

Nalika pangjajahan Walanda, dipikawanoh minangka Overste dina katentaraan Hindia_Belanda atawa ' Koninklijk Nederlands-Indisch Leger (KNIL).


Nulis.jpg