Michael Jackson

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Michael Jackson

Michael Joseph Jackson (29 Agustus 1958 - 25 Juni 2009) nyaéta saurang penyanyi pop.