Michael Jackson

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Michael Jackson (2002)

Michael Joe Jackson (29 Agustus 1958 - 25 Juni 2009) nya éta penyanyi pop.


Nulis.jpg